• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Turku ja lähialueet
Kotisiivous tuo arkeesi helppoutta

Viekö siivoaminen liikaa aikaasi? Kaipaatko apua arkesi pyörittämiseen? Punahilkan kotipalvelu on ratkaisu ongelmiisi!

Olemme siivonneet vuosikymmenten aikana hyvinkin erilaisia koteja. Sen ansiosta voit luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme kohteessa kuin kohteessa. Saat meiltä monipuoliset siivouspalvelut kertasiivouksesta sopimussiivoukseen. Työnjälkemme on moitteetonta ja kotisiivous tehdään reippaasti, sovitun aikataulun mukaan. 

Palvelemme asiakkaitamme toimialueella Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Masku, Lieto ja Piikkiö. Toimimme niin, että kaikki olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. Käytämme siivotessamme aina omia välineitämme tarvikkeista ja pesuaineisiin. Sinun ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä – me hoidamme loput!

Tiesitkö? Siivouspalvelua on mahdollista saada arvonlisäverottomasti sosiaalihuoltopalveluna, mikäli olet sosiaalihuollon tarpeessa esimerkiksi toimintakyvyn alentuessa iän tai sairauden vuoksi. Lue lisää vero.fi-sivustolta.

Ota yhteyttä

Valitse kotisiivouspalveluistamme sinulle sopivin

Tarjoamme monipuolisia kotisiivouspalveluita kaikenlaisiin kohteisiin. Oli kyseessä sitten kertaluontoinen tai viikoittainen siivoustarve, löydämme varmasti yhdessä sinulle sopivimman ratkaisun. Räätälöimme siivouspalvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää, jos jokin mietityttää! Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, miten sinulle parhaiten sopii.

Kysy lisää

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun ostat siivouspalveluita kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, olet oikeutettu verotuksessa kotitalousvähennykseen, joka on -40 % työn hinnasta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Jätä yhteydenottopyyntö